Derfor kommer regeringens ghettoplan ikke til at virke

Derfor kommer regeringens ghettoplan ikke til at virke

10. marts 2018 - af Johan Emil Rasmussen

 

Regeringens ministre var linet op til et storslået pressemøde i Mjølnerparken, hvor de store planer der skal komme parallelsamfundene til livs, blev fremlagt. Jeg er på ingen måde i tvivl om de gode hensigter, men regeringen overser nogle af de største problemer.

 

Lad os starte med regeringens udspil. Blandt de mest markante forslag er bl.a. mulighederne for dobbeltstraf, at tvinge børn i dagtilbud og at nedsætte kontant- eller uddannelseshjælp for tilflyttere til ghettoområder. Jeg er ikke i tvivl om at disse tiltag vil have en virkning. Men gør det Danmark fri for ghettoer i 2030? Nej, selvfølgelig gør det ikke det.

 

Det er selvfølgelig den massive islamiske indvandring, der er årsag til de store problemer - heriblandt ghettoproblemerne - som er opstået i Danmark. Den opfattelse ser efterhånden ud til at være bredt anerkendt i det politiske spektrum; det halter imidlertid med løsningerne og viljen til at gøre noget ved problemerne.

 

Der er muligvis nogle der er trætte af at høre, at den islamiske indvandring ofte bliver påpeget som en del af efterhånden mange samfundsproblemer. Men det kunne jo være fordi der er noget om snakken.

 

Kriminelle har vil altid haft i landet. Men efter den stigende tilstrømning af udlændinge der er kommet til vores land, er der heriblandt kommet en stor andel der dybest ikke bryder sig om Danmark, og som har deres loyalitet et andet sted. De er derfor også tilhængere af andre kulturelle og sociale normer end de danske. Dette, kombineret med kriminalitet og sociale problemer, giver en særdeles farlig blanding, som vi ikke har set før i vores land.

 

Hvad skal vi så gøre for at komme problemerne til livs? Jeg har nogle klare bud.

 

- For det første skal vi sikre os at problemerne ikke bliver større. Derfor skal vi stoppe al indvandring fra muslimske lande.

 

- Dernæst skal vi have et opgør med de konventioner, der forhindrer at vi kan udvise samtlige udlændinge der begår kriminalitet.

 

- Til sidst skal vi stille håndfaste krav om at udlændinge bliver assimileret i det danske samfund.

 

Jeg er overbevist om at disse tre punkter ville gøre mere, end samtlige ghettoplaner der kommer i fremtiden.

 

Er regeringens ghettoplan så nyttesløs?

Tja, den er selvfølgelig bedre end ingenting, men man skal ikke bilde befolkningen ind at det løser problemerne - der er højst tale om en lappeløsning.

 

Copyright @ All Rights Reserved